Nyhedsbrev
Om apoteket

Om apoteket

Virksomheden Sct. Clemens Apotek består af 4 afdelinger:

  • Hovedapoteket: Nykøbing M. Sct. Clemens Apotek
  • Filialen: Øster Jølby Apotek
  • Dosispakkeafdelingen: Sct. Clemens Dosispak, beliggende på Øster Jølby Apotek
  • Veterinærafdelingen: Veterinærafdelingen, beliggende på Øster Jølby Apotek

 

Nykøbing M. Sct. Clemens Apotek blev oprettet ved kongelig bevilling i 1923. I 1973 blev det Nykøbings eneste apotek, idet Svane Apoteket blev nedlagt. Sct. Clemens flyttede i den forbindelse til Havnegade. I 2009 flyttede apoteket til de nuværende lokaler i Algade 3, 7900 Nyk. Mors.  

Vils Apotek var et selvstændigt apotek indtil 1990, hvor det blev omdannet til en filial af Sct. Clemens Apotek. I 2009 blev der givet tilladelse til at flytte filialen fra Vils til Øster Jølby. Filialens navn blev i den forbindelse ændret til Øster Jølby Apotek og er beliggende på adressen Doktor Lunds Vej 4, 7950 Erslev.  

Sct. Clemens Dosispak startede i 2002, hvor Sct. Clemens Apotek fik tilladelse til at starte en afdeling for maskinel dosispak. Afdelingen blev startet i de produktionslokaler, hvor der tidligere havde været tabletproduktion, men i 2009 flyttede produktionen til mere egnede lokaler på Øster Jølby Apotek.


Under apoteket hører desuden et antal håndkøbsudsalg og medicinudleveringssteder beliggende rundt om på Mors.

Apoteket er, udover at være en del af fællesskabet i Danmarks Apotekerforening, medlem af kæden ”Apotekeren” (www.apotekeren.dk) og veterinær afdelingen er en del af VetPharm (www.vetpharm.dk).

Virksomheden ejes og ledes af apoteker Jette Havbo Kristensen.
Virksomheden er desuden organiseret i teams, hvor alle medarbejdere indgår i et eller flere teams. Der stilles krav til, at alle medarbejdere bidrager til at udvikle virksomheden og alle afdelinger i en positiv retning.

Apoteket arbejder efter retningslinjer i Den Danske Kvalitetsmodel, DDKM, der er et tværgående kvalitetsudviklingssystem for sundhedsvæsenet. Apoteket er akkrediteret marts 2020.

 

Dine oplysninger