Nyhedsbrev
Vi tilbyder

Vi tilbyder

Udlejning af blodtryksmåleapparat.

Apoteket udlejer blodtryksmåleapparat.

Pris pr. uge : 50 kr.

Ved køb af apparat vil betalt leje blive fratrukket prisen.

 

Udlejning af krykker

Man kan leje krykker på apoteket. Det koster 100 kr. pr. påbegyndt uge

for et par, og der skal betales 500 kr. i depositum ved udlevering.

 

Tjek på inhalation

Hvad kan apoteket hjælpe med?

Apoteket kan hjælpe med et tjek af inhalationsteknikken, og vise dig, hvordan du bruger din inhalator bedst muligt. "Tjek på inhalation" foregår på apoteket og er gratis.

"Tjek på inhalation" tager ca. 10 minutter og omfatter, at apotekspersonalet demonstrere, hvordan en inhalator bruges korrekt, og derefter skal patienten selv afprøve sin inhalationsteknik under vejledning. Desuden kan det være aktuelt at give praktiske råd om brugen.

 

Medicinsamtale

Medicinsamtalen kan tilbydes til alle, der har fået konstateret en kronisk sygdom inden for de seneste seks måneder og i den forbindelse har fået ordineret ny medicin.

Samtalen er et gratis rådgivningstilbud, som kan hjælpe dig til at komme godt i gang med din medicin. En medicinsamtale består af to samtaler af op til 10 minutters varighed med apotekets farmaceut. Kontakt os, hvis du vil høre mere om medicinsamtalen.                 

 

Farmaceutisk medicingennemgang.

Hvis du har særlige problemer med din medicin f.eks. mange daglige indtag af medicin, bivirkninger eller mangelfuld virkning, så kan du mod en betaling på 500 kr. få en farmaceutisk medicingennemgang. Farmaceuten indhenter relevante oplysninger og foretager den tekniske medicingennemgang. Herefter har du en samtale med farmaceuten om, hvilke ændringer du finder kunne være relevante for dig.

Konklusionerne fra denne samtale refereres af farmaceuten. Referatet kan anvendes som udgangspunkt for en henvendelse til lægen, hvis ordinationsændringer er relevante.

 

Dine oplysninger